Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Regarding the AS

93 Dia 2,759, 14:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra
Good evening eRepublikans!

This will be a short article of summary about our warfare and thank you note about the … mais informações »

[MoFA Macedonia] When words are not enough...

95 Dia 2,733, 08:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerraHello dearest of allies and friends!

It gives me great pleasure to speak to you through this newspaper on this day, a mais informações »

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 Dia 2,677, 14:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … mais informações »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 Dia 2,609, 06:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … mais informações »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Dia 2,604, 11:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … mais informações »