Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Dia 2,604, 11:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … mais informações »

[MoFA Macedonia] Info World! [MK/EN]

91 Dia 2,594, 12:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosScroll down for English version!

Поздрав Македонци!

Пред се дозволете ми да ви честитам вам, на Претседат … mais informações »

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays!

135 Dia 2,513, 07:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
Greetings eWorld!!


First of all, it is a pleasure to present to you the new look of this newspaper, I hope you like … mais informações »

[МНР Македонија] Гласање за нов изглед на весникот [Завршено]

113 Dia 2,510, 07:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоздрав еМакедонци!

Со оглед на утрешните Претседателски избори, и наближувањето на нашата 4 годишнина … mais informações »

[MoFA Macedonia] Interview with SG of Aurora [EN-MK]

49 Dia 2,509, 09:27 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Скролајте надоле за Македонската верзија!Greetings eWorld,


in this edition of MoFA … mais informações »