Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays!

135 Dia 2,513, 07:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
Greetings eWorld!!


First of all, it is a pleasure to present to you the new look of this newspaper, I hope you like … mais informações »

[МНР Македонија] Гласање за нов изглед на весникот [Завршено]

113 Dia 2,510, 07:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоздрав еМакедонци!

Со оглед на утрешните Претседателски избори, и наближувањето на нашата 4 годишнина … mais informações »

[MoFA Macedonia] Interview with SG of Aurora [EN-MK]

49 Dia 2,509, 09:27 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Скролајте надоле за Македонската верзија!Greetings eWorld,


in this edition of MoFA … mais informações »

[МНР Македонија] Обраќање до еМакедонците

57 Dia 2,506, 14:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобра ви вечер Македонци,

Во ова обрќање ќе се обидам да ви доловам се што се случуваше месецов, во ко … mais informações »

[МНР Македонија] Завршно обраќање

10 Dia 2,481, 10:41 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав Македонци,

дојде време и за последното обраќање овој месец.. Месецов беше прилично интересен, … mais informações »