Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Ладна Војна

62 Dia 2,911, 10:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Добра вечер Македонски народе,

Дозволете ми да преминам на главното веднаш, нема потреба од предговор.. Како што знаете пред 2 дена заврши траењето на нашиот Пакт за Ненапаѓање со Грцијаmais informações »

[MoFA Macedonia] Congrats to newly elected CPs

26 Dia 2,908, 22:20 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Greetings eWorld

On behalf of the people of eMacedonia I would like to congratulate the newly elected Country Presidents and appointed officials. Especially I would like to congratulate our
mais informações »

[MoFA Macedonia] Never give in

28 Dia 2,882, 12:23 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosHello, dear citizens of the eWorld.

In the name of the eMacedonin people, i would like to show my deepest gratitude to our … mais informações »

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays! Part 2 [EDIT 09:25]

83 Dia 2,878, 12:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisСкролајте надолу за превод на Македонски!


Greetings eWorld!It has been exactly one year since mais informações »

[МНР Македонија] Честит Ден на Независимостта България! [МК/БГ]

49 Dia 2,863, 13:49 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав драги Бугарски граѓани!

Досега нашите земји беа заедно долго време, се соочија со многу војни, промени, сценарија.. Бевме заедно во добри и во лоши времиња, и ние сме многу благодарни mais informações »