Ambienti on/off
38 38

Ruošiamės kovai!

2 ditë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Lituania
37 37

WORK TAX 5%

17 orë më parë e postuar në: Biznes Financiar Rumania
36 36

Tristeza e Revolta

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Brazili
34 34

MoD ARGENTINA DíA 3,379

22 orë më parë e postuar në: Urdhërat e Luftës Argjentina
34 34

Cui Bono?

2 ditë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Australia
Subscribe to all articles