Ambienti on/off
2 2

Volimo Diktaturu?

42 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Serbia
3 3

Religion Discoursed

një orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Irani
8 8

Hey Chili

1 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Kili
3 3

Równią pochyłą w dół

2 orë më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Polonia
Subscribe to all articles