Ambienti on/off
3 3

Votam Templierii la Congres

28 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Rumania
5 5

Nevoia de alternativa

44 minuta më parë e postuar në: Debate dhe Analiza Politike Rumania
6 6

Omul ?

13 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Rumania
5 5

Sarmale si praz.

20 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Rumania
16 16

De ce?

21 orë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Rumania
Subscribe to all articles from Rumania