Ambienti on/off
24 24

it's my birthday in real life

7 ditë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik Shqipëria
19 19

Kot për kurjozitet

5 ditë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Shqipëria
14 14

S + V 20 ALL

4 ditë më parë e postuar në: Biznes Financiar Shqipëria
7 7

25 komente

7 ditë më parë e postuar në: Biznes Financiar Shqipëria
6 6

50 all per koment

7 ditë më parë e postuar në: Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Shqipëria
1 1

INAGUROHET FANTAZMA

3 ditë më parë e postuar në: Hapat e parë në eRepublik Shqipëria
0 0

Война с Молдавией

2 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Shqipëria
0 0

Албанская победа

23 orë më parë e postuar në: Analizat e Luftimeve Shqipëria
Subscribe to all articles from Shqipëria