Latar Belakang on/off

[Kate]Interiew with FreeEnough

15 Hari ke 1,852, 05:35 Diterbitkan di Austria Austria Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Hello dear friends,
I asked FreeEnough for interview, and he was so nice and polite to accept, although he was very busy , he found some time and quickly answer my questions. 😁 I can

lebih lanjut »

[Kaте]Интервју со Принцот

30 Hari ke 1,842, 12:22 Diterbitkan di Austria Austria Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Dear Austrians, the article is made both in English and Macedonian, because of my fellow Macedonian brothers all over the eWorld.


MK:

Се започна кога и на двајцата ни беше досадно и почнавме да пишуваме статија, за љубовта.Го на … lebih lanjut »

[Achkoe]Патот до Успехот

24 Hari ke 1,828, 10:07 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Музичка подлога

Оваа статија ја пишувам инспириран од две личности кои повеќе за жал не се дел од играва, Pljakot и Kika Mladenovska.Двајцата во своите весници кои што ги разгледав пишуваат за … lebih lanjut »

аФтобуси се враќаат!

36 Hari ke 1,815, 04:56 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Attention please!

Од кога пропадна единицата aFtobusi се случуваа многу работи, па ни фалеа малце старите времиња и решивме да се вратиме на сцена ПОВТОРНО, овојпат спое … lebih lanjut »

[Kaте]Слики од собиранката - Цензурирано

103 Hari ke 1,797, 14:26 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Собиранка во Струмица, пицерија Дион


Нема што да пишувам, сликите кажуваат повеќе и од зборовитеБрада

lebih lanjut »