Latar Belakang on/off

...

25 Hari ke 1,795, 04:10 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Attention please!

Во претходната статија најавив собиранка во Струмица која ќе се одржи на 20.10 (Утре) во пицерија Дион...Тие што сте сигурни дека ќе доа … lebih lanjut »

[Kaте]Собиранка во Струмица

53 Hari ke 1,786, 13:19 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Langkah pertama di eRepublik Langkah pertama di eRepublik

Нема да пишувам километарска статија, насловот кажува се'.

Собиранката ќе се одржи на 20.10 (сабота) во пицерија Дион со почеток од околу 20 часот па до колку сакате...Сите кои сте сигурни дека ќе доаѓате пополнете ја [url=

lebih lanjut »

[Kате]Прва конгресменcка кандидатура - Southeastern Albania

54 Hari ke 1,706, 03:30 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Решив да одам по прв пат во конгрес, прва среќа...
Нема потреба повторно да Ви се претставувам, ме знаете скоро сите активни играчи на еРеп.
Знаете колку сум активна ,комуникативна и некогаш co некој се карам (по потреба). 😛

lebih lanjut »

[Кате] Каде еМАКЕДОНЦИТЕ го поминуваат денот (2 дел)

65 Hari ke 1,625, 07:32 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan
Како што ветив ете го и вториот дел од статијата „Каде еМАКЕДОНЦИТЕ го поминуваат денот „
[ … lebih lanjut »

[Кате] Каде еМАКЕДОНЦИТЕ го поминуваат денот

95 Hari ke 1,619, 11:48 Diterbitkan di Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan


Здраво еМакедонијо,
После успешните статии од бироата на играчите од повеќе држави, решив да направам иста таква статија, но само со македонци. Веќе повеќе од една недел … lebih lanjut »