Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Порака до Варлордите - Warlords

12 Dan 1,329, 11:55 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Општо обраќање од лидерот на Кошстаплерз, до членовите на (не сакам да го споменам првиот збор од вашата единица поради тоа што не го заслужувате мада...ќе го напишам поинаку)Маседонианс Warlords[/

čitaj više »

-.- Тој ги премина сите граници -.-

18 Dan 1,324, 06:19 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво повторно...немаФ напишано статија подолго време одкако зедов медалче(бев на одмор со златото) и затоа немав време да напишам нешто, т.е да тролнам/спамнам...а и право немав намера да пишам статија ама [url=http://www.erepublik.com/en/citizen/

čitaj više »

[Важно]Се бара! Edit:[Се најде xD]

14 Dan 1,306, 09:44 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

...Партија која е расположена да ми ја поддржи мојата идеја да станам конгресмен.

Јас сам ќе се борам за моите гласови на демократски начин и БЕЗ КУПУВАЊЕ!

Што ако станам конгресмен? Нема да давам ситизеншит воопшто 😃

Шала настрана, ќе прав

čitaj više »

HAIL CRO! HAIL MKD! [international]

18 Dan 1,292, 05:09 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Its my first article which i will write on English(sry if i make some mistakes, i wont use any translator and i will write by my own).

For the first time, we aka Macedonians, will have war with respectable "enemy"(read brothers in real life).

čitaj više »

Scymex's strenght [the truth]

10 Dan 1,289, 10:29 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Сега знаете кој беше иницијатор(читај плачо или лигајчар) за намалувањето на силата и рангот на Ѕсумех...да да тој ломпел кој немаше да биде рамноправен во дуел - 1 vs 1 со нашиот најдобар тенк.
Зарем ќе можеше ломпел да доживее за прв пат пораз во

čitaj više »