Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Губиме?

16 Dan 1,358, 08:44 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Дали губиме во раните утрински часови или да?

Статијава нема да ја полнам со букви, само ќе ставам некое сличе.


ZooM


[url=

čitaj više »

Внимание, баг или секс?!

6 Dan 1,357, 14:43 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Пред 3-4 дена, си купив 1000ЅАR и стегнав суппорт за едно востание во регионот Al Riyadh, кој тоа време беше под опсада од Кипарските Утови, ака Буфони, но востанието не стартоваше, бидејќи беше под напад од нашите специјалци и после тоа одма завзем

čitaj više »

Реплика за нашиот Ретардињо!

21 Dan 1,341, 04:36 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Изреволтиран од "Драпај си топките"

Решив да му реплицирам на играчот со број 10 од спротивниот табор, aka Ретардињо.

Јас и мојава единица,

čitaj više »

Хит на денот во пределот на егејот

12 Dan 1,337, 15:06 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

...како што кажува насловот, на некој остров таму далеку во нашето егејско моренце, вечерва се дешава дешавка, така наречен настан Новогодишен или предизборен. Како и да е, хит на денот ќе биде [url=http://www.youtube.com/watch?v=K_4tm2-TBcg&feature=

čitaj više »

Мед со поминат рок. [ПОУКА]

36 Dan 1,334, 07:31 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaZooM

Оставете коментар дали мислите дека медот бил расипан или не.


~Троопер


Мед со поминат рок. [ПОУКА] http://bit.ly/o8AhYZčitaj više »