Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Можно сценарио...10 ФРОНТА!

54 Dan 1,288, 10:04 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Дали тоа е следното сценарио на хрватска и грција за да не спречат во напредувањето и освојувањето на грчките територии.

Поглет на можните фронтови ===> Слика[

čitaj više »

Aмандманот (не) се прифаќа

31 Dan 1,281, 01:16 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Во мојто претходен артикал, кој беше одбиен од "горните"(Амандманот не се прифаќа - го имате ова слушнато безброј пати на нашиот Трет канал).

Но вчера-вечер, се чекаше напад на

čitaj više »

Хит на денот во "Долниот дел" и Предлог за оваа недела/месец

22 Dan 1,279, 05:31 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Одиме директ од радио tesсолунiki.antena5.com.gr/лајф/фром/рејдио-стејшн_плеј-стејшн_интер-вју_интер-палермо_катаниа-колајнар_и-братмуОдиме со xит на денот во пределот на "Долниот дел" (на мапава):


čitaj više »

Предлог до Владата/Претседателот

16 Dan 1,277, 12:20 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Мој предлог, ако сакате прифатете го ако сакате не, то е ваше право, би било добро да коментираме на оваа тема (немора јавно али немаме друг начин да кажеме ние цивилите(читај нУУбз)).

Прво: Напад пред 18.00 часот - образложение: тогаш имаме ТОП-а

čitaj više »

tesСОЛУНiki...ДОАЃАМЕ!!! п.с. Многу сме!

20 Dan 1,276, 02:11 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaНекои не чекаат вака...


А некои се многу изненадени...
и уште повеќе изненадени.. … čitaj više »