Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

*[Низ Слики]* Македонија СЛАВИ!

13 Dan 1,394, 17:21 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Статијава е да соберам што повеќе суб и воте...

Овај... абе зае8и суб зае8и вот, него дај ставајте во коментари слики од славењето низ целата наша Држава. Идејата ми беше да имаме еден вид како АРХИВА на слики од различни градови, при бидејќи е мн

čitaj više »

Пронајди ја разликата.

8 Dan 1,375, 04:13 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Мое мислење за последните случувања на нашиов крвав Балкан.

Прво, да започнеме со повторното бришење на румуните.
http://www.erepublik.com/en/Hungary/law/81580

Потоа со законот кој беше пуштен од страна на Србија.
http://www.erepublik.com/en/

čitaj više »

Време е да ги распалиме базуките!

10 Dan 1,372, 04:19 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Мој предлог до владата, да се заангажира да ја спроведе оваа идеа.

Да се направи официјална статија од Мод-от, кадешто ќе се повикаат сите македонци, а може и странци, КОЛЕКЦИОНЕРИ на базуки за бркање медалчиња и слично, да ги потрошат своите базу

čitaj više »

[Договорот за "МИР"]What we give in Skopje? Nothing.

11 Dan 1,370, 10:39 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Еве ви линк
http://www.erepublik.com/en/article/day-15-sos-protash-eirhnhs--1846836/1/20
Мал превод

These days we approached the part of Skopje for the conclusion of peace. Before and shortly after diapragmatefeseis reached an agreement which

čitaj više »

На бабати Ванѓа, внук од втор брачед сестра

4 Dan 1,367, 06:31 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Чисто за архива и да има на што да си се смеан кога ми е досадно.


ZooM


ZooM

[

čitaj više »