Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Збор-два, најкасно до пет без петнајсе

46 Dan 1,510, 00:59 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Што е тоа "drain-damage"?

Просто прашање.

"Drain-damage" всушност е тоа што ние не го користиме.


Balochistan - регион богат со железо, матичен на Пакистан окупиран од Турска.

[url=

čitaj više »

Re: Не знаете каде за Нова Година?!

15 Dan 1,501, 08:31 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Контра реплика на оваа статија


Па прашајте го чико Струме, воедно и нашиот кум.Добредојде

čitaj više »

Вистината за ХАГ!

6 Dan 1,492, 10:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Статијата ќе содржи само еден видео клип...за тие што не го имаат во меџувреме погледнато...Нема да зажалите ако го изгледате до крај.


===>Linkot<===


~Ѕорѕ мајкал...oовај.

čitaj više »

Почнав да пишувам статија...и

10 Dan 1,453, 00:32 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

...и напрајв видео 😒


КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС
КоштаплерС~Троопер

Чека

čitaj više »

*[ПОМОШ]*Апел до сите хумани луѓе.

45 Dan 1,429, 11:17 Objavljeno u Turkey Turkey Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

>>>Дваесет и пет годишната Ивана Павлеска боледува од leucosis niniymphohiastica acuta (ANLL) .Тогаш кога Ивана помисли дека ја победи својата болест, после две години и осум месеци истата се врати. Примена е првата терапија, а з

čitaj više »