Fond on/off

Zmagovalci nagradne igre Lige prvakov

2 1,990 jour, 08:42 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementDanes sem izžrebal srečneže nagradne igre Lige prvakov, kjer ste morali pravilno napovedati oba finalista. Žal nisem imel časa, da bi sestavil članek z vsemi sodelujočimi, ampak … en savoir plus »

Nagradna igra - Liga prvakov

63 1,974 jour, 08:39 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementPo dolgem času se spet javljam, tokrat z nečim bolj zanimivim. 😃 Ker sem po srcu dober človek, sem se odločil podeliti nekaj golda in SITov trem srečnežem. Ker pa tak dober spet … en savoir plus »

Habemus Papam

13 1,941 jour, 03:17 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Kot je vsem (bolj kot ne) znano, so včeraj pristaši rimokatoliške Cerkve dobili novega voditelja. Zakaj pišem v tretji osebi in ne prvi? Ker nisem veren. Sem ateist, a spoštujem vsakega, ki je veren in ima drugačna prepričanja kot jaz.

en savoir plus »

Modern Football

3 1,926 jour, 08:57 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

V današnjem članku bom poskušal nekako podati svoje mnenje o današnjem razumevanju in dejanskem stanju nogometa. Sfokusiral se bom nekako na tri stvari in jih na kratko predstavil z mojega stališča. Bistvo mojega sporočila predstavlja ta slika:

[

en savoir plus »

Uvod, rokomet, smučanje in še kaj...

5 1,895 jour, 07:56 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Prepričan sem, da me nihče od vas pravzaprav ne pozna, čeprav sem tu že nekaj časa. eDržavljan sem bil že dolgo nazaj, v ne vem kateri verziji (vem pa, da so se takrat še na veliko uporabljale bolnišnice), potem čisto nehal pa se nedolgo nazaj vrnil.

en savoir plus »