Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР МАКЕДОНИЈА] Известување до сите Македонци

47 1,832 jour, 05:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementДраги браќа и сестри

Во последниве неколку дена се случија многу промени како на дипломатско ниво така и на … en savoir plus »

[МНР МАКЕДОНИЈА] Во народот е силата

72 1,824 jour, 12:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementДраги Македонци/Македонки и Бугари/Бугарки

Се наоѓаме во тешки моменти на военото поле каде што владее неор … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] To Chile With Love

119 1,820 jour, 09:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementRecently Chile had hard times with Argentina and Australia and most of the population of Chile is exhausted and … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Воен Пакт - Македонија, Србија и Унгарија

68 1,810 jour, 05:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани Македонци и Македонки

После вчерашното влегување на Македонија како членка во пробен период во … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Македонија во CoT

211 1,809 jour, 11:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани сограѓани/сограѓанки (Македонски Народе)

На почетокот на овој месец владееше една хаотична сос … en savoir plus »