Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFa Macedonia] еЖивот даваме, Апулија не ја даваме!

41 1,790 jour, 11:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
За поврзување на нашите ресурси и за излез од Балканот најбитна територија за нас е Апулија. Имаме договор за … en savoir plus »

[MoFa Macedonia] Forming of Lions & Eagles Alliance (LEA)

181 1,785 jour, 20:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


(For the English version and the treaty scroll down)

Македонци, чукна часот за формирање на нов сојуз со нашите досегашни сојузници, затоа и решивме да ја формираме Aлијансата en savoir plus »

[MoFA eMacedonia] НАП со Грција/NAP with Greece

13 1,784 jour, 15:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesКако резултат на добрата соработка изминатите месеци и исполнувањето на договорот објавуваме дека и во овој месе … en savoir plus »

[МНР МАКЕДОНИЈА] Резултати од конкурсот за амбасадори

27 1,784 jour, 09:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementДраги Македонци/Македонки

Ова се резултатите од конкурсот за амбасадори:

-Амбасадор во Чиле Guest31809
en savoir plus »

[MoFa Macedonia] Happy 2nd Birthday eMacedonia!

51 1,783 jour, 11:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Today is 2nd anniversary of adding of eMacedonia in erepublik. Two years of Macedonia war and Macedonia conquering around the world. Very soon after our adding, as a young
en savoir plus »