Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA eMacedonia] An official apology to ePoland

185 1,766 jour, 14:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesRespected citizens of ePoland

The friendship between Macedonia and Poland dates back since many months. Our … en savoir plus »

[MНР Македонија] Полска, Албанија, Франција

34 1,762 jour, 14:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани Македонци,

После некое време повторно излегуваме со статија од МНР весникот. Целта на оваа … en savoir plus »

[MНР Македонија] Конкурс за Амбасадори

18 1,757 jour, 16:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesЗдраво Македонијо,

Министерството за Надворешни Работи распишува конкурс за Амбасадори во сите еЗемји. … en savoir plus »

[МНР еМакедонија] Известувања

8 1,753 jour, 16:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани сограѓани

Зад нас оставивме претежно мирен месец, во кој главна цел ни беше задржувањето на 9те р … en savoir plus »

[MНР Македонија] Натпревар на алијансите

24 1,741 jour, 22:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани сонародници

Изминатиов период се случија повеќе пресврти во дипломатијата во е-светот. Натпреваро … en savoir plus »