Ambient on/off

Големата преселба во Софија [TOP 5]

122 Day 1,236, 10:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Драги е Македонци и Македонки како што можеме да видиме Бугарија е нападната од сите страни и незнае од кај да се одбрани!
Ние ја напаѓаме Софија и во таа битка водиме со засега 6-0 и како што можеме да видиме бугарите не се ни борат во оваа битка т

read more »

Македонија после Струмјанин [TOP 5]

11 Day 1,228, 00:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Поздрав Македонијо!
Значи прво да започнам со честитки за нашиот сеуште актуелен претседател на еМакедонија. И јас исто како и останатите 99% од граѓаните сум премногу задоволен од тоа што го постигна Струмјанин и на наредниот претседател ќе му биде

read more »

NWO vs EDEN [TOP 5]

165 Day 1,221, 04:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

What is happening right now in the eRepublik world is just frightening! Just to tell you something that I would not like to be a part from the EDEN alliance in this moment. Well my dear readers they are just loosing the battles in every field

read more »

Нешто за Македонија

6 Day 1,219, 16:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Драги еМакедонци ова е мојата прва статија во мојов весник, но сепак не сум многу нов играч и имам некакво искуство. Ова ми е нов акаунт а претходниот мој акаунт ми беше украден и сега го користам овој акаунт. Значи толку како вовед сега да дискутира

read more »