Ambient on/off

НАЈГОЛЕМА Media Mogul Акција !!!

69 Day 1,261, 05:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како што најавив пред 2 дена денес ќе ги објавам весниците од пријавувањето.Морам да признаам има голем број весници но се надевам дека нема да ви биде тешко да се претп

read more »

Media Mogul Акција [Пријавување]

180 Day 1,259, 02:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Пред околу 1 месец со мојот стар акаунт SkopjeSevercanec направив една голема и успешна ММ акција каде што се пријавија 130+ весници.Би сакал повторно истото да го направам.Затоа … read more »

Превара !!!

24 Day 1,257, 02:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentОвој или некој друг ако ви прати ваква порака не го отварајте линкот...
Којзнае што превара е !

[url=http://img232. … read more »

Нов весник ...

47 Day 1,256, 04:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЕте дојде време и јас да отворам весник...Сите многу добро знаете со која цел отвараме весник.Се надевам дека медалот брзо ќе го добијам.Нема многу да пишувам затоа што знам дека нико … read more »