Ambient on/off

Ученици (Стрип број 1)

56 Day 1,273, 02:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Решив и јас да почнам да правам еРепублик стрипови.Денес можете да го видите првиот број,а понатаму и другите изданија доколку имам мотивација.Се надевам ќе ви се допадне.


За поголема слик

read more »

Hail ScymeX !

22 Day 1,272, 01:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија требаше да излезе пред некој ден,ама поради големите bug-ови во играта немав шанси да ја напишам.Се работи за војната со еИталија и италијанецот Colinar.Нема да пишувам многу се ќе проследите низ слики...

ScymeX vs Colinar - тоа е

read more »

Лаком 'гз !

21 Day 1,271, 02:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessСите добро знаете дека се појавија долго очекуваните промени.Кога се појавија промените админиве нешто заебале па се мучеа да ја попраат играта,ама не сакам за тоа да пишум.Р … read more »

Благодарност

9 Day 1,270, 15:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


read more »

Помагајте

60 Day 1,263, 04:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Помина 1 недела откако го направив весников.Мислев дека лесно ќе ги добијам тие 1000 subscribes но не е така.Се прашувам зошто не сакате да дадете subscribe ?!
Зошто не сакате да му помогнете на било кој ?! Толку ли ви е тешко да стиснете

read more »