Ambient on/off

Help me please :)

8 Day 2,496, 12:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Please help me and click the circle on this link.
It is very simple. One click!
Thank you for helping me.

read more »

GOLD GOLD GOLD!

111 Day 2,490, 06:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

I will give you 0.5 gold if you click the circle on this link : http://www.buxvertise.com/icon.php?i=11322

It is very simple. Just a click!

Comment the number of your click. (ex. click 29)

Thanks.

ПС: Ова е ново кругче така да сите

read more »

Доделувам по 2 голд!

0 Day 2,484, 13:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Доделувам 2 голд на секој што ќе ми направи услуга и ќе се регистрира преку мој линк. Не барам ништо повеќе освен едноставна регистрација за која се потребни 2 минути. Сите заинтересирани нека ми пишат во инбокс!

read more »

Предлог за ПРЕТСЕДАТЕЛКА на еМакедонија!

64 Day 1,371, 07:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

После ова "договрот за мир" со еГрција сватив дека до сега само нашиот ценет Струмјанин бил добаре претседател без никакви грешки.Секој што се кандидирал и што победил на изборите по некое време направил некоја грешка,некоја утка поради

read more »

Не штедете кога се работи за Македонија!

17 Day 1,365, 17:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПишувам статија после точно 53 дена.Овојпат нема да да ви барам претплати,нема да организирам ММ акции или акции за додавање на пријатели...
Со оваа статија сакам да прене … read more »