Ambient on/off

Crniot orel

52 Day 1,786, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Bese crn i busav dodeka ne naleta na makedoncite... … read more »

ПЛАТО...ПОВТОРНО ТИ ТРЕБААТ ПАРИ ?

8 Day 1,638, 15:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Земи го ова повече че те задоволи


read more »

КАКО ДО КОНГРЕС ?

37 Day 1,558, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За вакви ајвани како нас не треба конгрес! поздрав

read more »

КОЛКУ ЈА ПОЗНАВАМЕ МАКЕДОНИЈА?

19 Day 1,548, 03:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ако некој странец ве праша што треба да види во Македонија, имате два или три одговори: Охрид, Маврово. Ако ве праша по што е Македонија на пример, единствена во светот, знаете ли да кажете??? Колку манастири или цркви имаме? Најголемиот број ќе кажа

read more »

Во реалноста имаш само еден живот

15 Day 1,539, 05:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За тоа дека се што е претерано не е добро за здравјето говори трагичната смрт на младиот гејмер од Тајван.

Повеќето од оние кои ги играат MMO игрите, ни се познати како најголеми фанатици во светот на гејмингот. Поради тоа опсесивно играње на виде

read more »