Ambient on/off

Машка клетва фаќа

12 Day 1,526, 07:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Тој шо че спамоват ДАМЛА да го удрит!!

Да даде Господ спамерите да имаат 40 хектари тутун а женаим на комшијата да му го пуши(RomantichaR)

Кујчата да му изгорит а пожарникарите оро околу кујча да му вртат

Да дајт Господ децата од радост в бу

read more »

Важните нешта во животот

1 Day 1,462, 08:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еден професор по философија пред да започне часот ставил некои предмети на катедрата. Кога започнал часот, тој без ниеден збор зел една голема и празна тегла од мајонез и почнал да ја полни со камења со дијаметар од околу пет сантиметри.

Потоа ги

read more »

Манифест на Македониумот

9 Day 1,455, 13:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Лингвисти, спортисти, уметници, пензионери, младинци, безмалку 500 од нив продолжуваат со поддршката на Манифестот на Македониумот, а по иницијативата против бришењето на зборот „македонски“ во документите на Европската комисија (ЕК)


Поради гол

read more »

10 РАБОТИ КОИ ВЕРОЈАТНО НЕ СТЕ ГИ ЗНАЕЛЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

17 Day 1,451, 13:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Во Македонија се наоѓа единственото европско наоѓалиште на рубини. Дали сте знаеле дека многу скапоцени камења што можете да ги видите во светските каталози се прокриумчарени од Прилепско. Странците го купуваат скапоцениот камен по багателни цени.

read more »

НАЈГОЛЕМАТА ВИСТИНА ОД ПОЧЕТОКОТ НА EREPUBLIK !!!

10 Day 1,442, 13:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Сигурно не сте виделе пократка статија од оваа.

read more »