Ambient on/off

УПС...

9 Day 1,374, 07:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Културен - Прди и вика „Пардон!“

Дволичен - Прди и прашува „Кој прдна ? “

Циничен - Прди и те гледа право во очи

Кавалер - Пушта дамата прва да прдне

Песимист - Уште не прднал мисли дека се усрал

Безобразен - Прди од задоволство

Сно

read more »

Погрешна професија

6 Day 1,369, 03:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Солунскиот митрополит Антимос, како „вистински Христијанин“ повика да се соберат 40-50 Грци и да ја искршат радиостаницата на Македонците во Грција затоа што ќе била инструмент за пропаганда на нашата држава.

Грчкиот владика, кој е познат по ради

read more »

jali znaevte jali ne !!! :)

13 Day 1,303, 07:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ako vristis 8 godini, 7 meseci i 6 dena, ke sozdadas dovolno energija
da stoplis eden fildjan kafe.
(Zarem se isplati?)

Ako konstantno prdis 6 godini i 9 meseci, ke sozdadas tolku energija
kolku sto ima atomska bomba.


read more »

grcki kompiri

18 Day 1,298, 09:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Grckata policija deneska soopsti deka uapsila devetmina drzavjani na Bugarija, pod somnenie deka navecer јa minuvale granicata i kradele kompiri, prenesuva asositejd pres.

policijata soopsti deka vcera bile privedeni pet mazi i cetiri zeni poradi

read more »

MOZOK NA PASENJE

8 Day 1,291, 08:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да се насмееме со Чак Норис фактите... - Чак Норис ќе го врати Косово во Србија...

Чак Норис ја изгубил невиноста пред татко му.
Чак Норис може да одмати јајце.
Чак Норис за киселини во желудникот пие напалм.
Чак Норис мие заби со бод

read more »