Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
█║▌│█│║▌║││█║▌│
ORIGINAL PROFILE ©

[PhoenixMK] Што еМакедонецот не научи досега?

68 Day 2,006, 05:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Здраво дечиња. Во играва сум спанко под дијазепам прилично долго време т.е. од лето 2012 Господово па откако … read more »

[PhoenixMK] Brasil, YOU ARE FIRED!

76 Day 1,586, 03:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Brasil, you just got PRC-ed!Dear Spain and respected citizens of Spain, get ready, wave of Macedonian tourists have arrived.

We do not need sea, we need only … read more »

[PhoenixMK] Продолжуваме со или без Турција

81 Day 1,489, 09:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Македонци,

Денес се врти нова страница. Турција, нашиот можеби најголем и најдобар сојузник полека … read more »

[PhoenixMK] Научете се да ги почитувате другите и нивниот труд

63 Day 1,444, 08:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдраво еМакедонијо.

Не сум напишал статија речиси четири месеци нити планирав да пишам во скоро времеread more »

[PhoenixMK] еRep собиранка во Струмица но не на улица (photos inside)

103 Day 1,372, 07:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво живо народе

Во момент на напнатост поради дешавките пред некој ден и тешки битки се решив да пуштам статија и да ви ја презентирам струмичката собиранка оддржана во недела на 21.08.2011. Се надевам на кратко ќе се расположите и ќе сф … read more »