Ambient on/off

[LIGNJA] PER PRESIDENT!

18 Day 2,021, 04:45 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis
PERSHENDETJE SHQIPTARË DHE SHQIPTARE! 🙂

Besoj se shumica nga ju me njohin, dhe besoj te kem … read more »

FOTOT E TAKIMIT NE TIRANE, JEMI KNAQ!

54 Day 1,905, 07:04 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

PERSHENDETJE VELLEZER DHE MOTRA 😃

Pas takimit ne Tirane (Stela Beergarden), me nje pjesmarrje modeste nga vendasit, jemi knaq me vllezerit nga Kosova dhe Ilirida!

Ketu jane disa nga fotot e momenteve te mbledhjes 😃

KUSHTRIMI DHE

read more »

[ZYRTARE!] TAKIMI NE TIRANE!

26 Day 1,895, 09:08 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

PERSHENDETJE VLLAZERI DHE MOTRA.

SIC E DINI MUND TE JENI INFORMUAR PER TAKIMIN QE DO TE ORGANIZOHET NE TIRANE. OSE EDHE NE QOFTE SE NK JENI INFORMUAR MUND TE LEXONI KETO DY ARTIKUJ

http://www.erepublik.com/en/article/takim-n-euml-tiran-euml--

read more »

[UPDATE] TAKIM NE TIRANE!

22 Day 1,883, 06:35 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje vllezer dhe motra shqiptare. 😃

Sic e dini do te organizohet nje takim ne Tirane, i cili u informua nga ky artikull

http://www.erepublik.com/en/article/takim-n-euml-tiran-euml--2191264/1/20

Ky eshte nje artikull rifreskues.

[

read more »

TAKIM NË TIRANË

47 Day 1,878, 06:46 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje vllezer dhe motra. 🙂


Duke qene se kjo eshte nje loje e bazuar ne komunitetin real, dhe duke pare qe e folura, komunikimi dhe bisedat midis nesh eshte nje nga arsyet qe na frymezon te vazhdojme te luajme kete loje, mendojme te

read more »