Fundo lig/desl

ЗПеМ реформиран + пријави за конгрес

18 Dia 1,488, 10:59 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

ОДИМЕ КОН ПОБЕДА!

Веднаш почнуваме со работа,ги продолжуваме стапките на Branislav1995.

Претседател:KralliMarko

Потпретседатели: Branislav1995 и DiktatorKodar

Секретар :

mais informações »

[KralliMarko]Kandidatura za kongresmen - Al Qasim

4 Dia 1,462, 04:10 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

[KralliMarko]Kandidatura za kongresmen - Al Qasim

Znaci se kandidiram ovaj pat kako i prethodnite so cel da pomognam.
Dovolno sum zaponaen so pravilata,koi treba da gi primenam ako stanam po 3 pat kongresmen.

Znaci ako me izberite:
-Nema

mais informações »

Кога ерепублик нема на 1 час!

4 Dia 1,407, 03:46 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ова е за вчерашните поправки кои траеја подолго! 😃mais informações »

Конгресменски избори

2 Dia 1,406, 06:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Значи сега че ви ги претставам сите партии кој по колку конгресмени има:

Партија ОеМ-Obedineta eMakedonija


Партија MRDLjS


Партиј

mais informações »

КраллиМарко-Кандидатура за конгресмен-Источна Македонија

8 Dia 1,403, 10:01 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

КраллиМарко-Кандидатура за конгресмен-Источна Македонија

За овие конгресменски избори се кандидирав во Источна.
Овие избори че бида тешки,имаме малце региони па добра би ми дошол вашиот глас.

Кој сака да гласа за мене нека гласа кој не не мора

mais informações »