Fundo lig/desl

Мал тест околу купувањето и продавањето на гласови.

2 Dia 1,370, 06:04 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Мал тест околу купувањето и продавањето гласови.

Овој тест го направив да видам дали владее купувањето и продавањето на гласови.
Пратив порака на кандидати за конгресмени и неколку граѓани.

Повеќето кажуваат дека нема да продаваат и купуваат г

mais informações »

[КраллиМарко]Кандидатура за конгресмен - Middle Egypt

7 Dia 1,368, 16:23 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosЗдраво на сите!

Како што знаете денес се конгресменските.

Јас сум еден од кандидатите со што ми треба ваша помош.

Кандидат сум во Middle Egypt.

Најпрво би сум му се заблагодарил ако … mais informações »

Гласај за Pesticid [За подобра еМакедонија]

1 Dia 1,364, 03:38 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Гласај за Pesticid [За подобра еМакедонија]

Се што треба да направите е да го заокружите Pesticid и да го ставите вашето ливче во гласачката кутија.

Еве лично јас гласав за Pesticid зошто е многу добар човек кој ми помогнал во многу нешта.

И

mais informações »

Да се потсетиме

0 Dia 1,362, 18:07 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Да се потсетиме од деновите кога Мујо и Хасо беа нашите омилени јунаци. 😉

Се вработил Мујо во Музеј и на крајот на првиот работен ден оди кај шефот:
- Шефе, ќе бидете многу задоволни од мене! Работам овде одвај 1 ден, а веќе продадов два Пикаса

mais informações »

Хитлер и Македонецот (виц)

5 Dia 1,361, 03:53 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Хитлер и Македонецот (виц)


Хитлер фатил Американец, Французин и Македонец.

Најпрвин му се обратил на Американецот:
- Овде имаш 8 ракии, колку ќе испиеш?
- 4!
- Имаш 8 проститутки, со колку ќе бидеш?
- 4!
- Не ми

mais informações »