Fundo lig/desl

Обединети до победа - за Бранислав1995

126 Dia 1,718, 03:48 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Време е!

Утре одлучуваме!

Дали сакаме Македонија да продолжи по стапките на Мане Комита или пак сакаме да ја вратиме назад!

Ние одлучуваме Дали сакаме да ги гледаме Јужните како молат за мир или пак ние да молиме!

Ние одлучуваме Дали ќе б

mais informações »

Леб

48 Dia 1,717, 07:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПишете во коментар нешто и добивате леб.

mais informações »

Борбата за Македонија никогаш не запира

0 Dia 1,716, 15:39 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeirosЧестит празник!mais informações »

Вистина.

2 Dia 1,512, 04:32 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikМала шала. … mais informações »

[КраллиМарко]Крандидат за конгресмен-Рас ал-Кхаимах

4 Dia 1,493, 02:56 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

[КраллиМарко]Крандидат за конгресмен-Рас ал-Кхаимах

За овие конгресменски избори се кандидирав во Рас ал-Кхаимах.

Правилата кои треба да ги исполнувам многу добро ги познам,и тоа:
1.Нема да поставувам закони на своја рака,
2.Редовно присуство

mais informações »