Ambienti on/off

[SDP] Statement | Elections & Dictatorship

16 2 ditë më parë E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSTATEMENT

by the President of the Social Democratic Party of Switzerland

Elections & DictatorshipFebruary/March 2015 Congress Elections have been held … lexo më shumë »

[SDP] Statement | Political Analysis

14 Dita 2,650, 07:21 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSTATEMENT

by the President of the Social Democratic Party of Switzerland

Two Weeks of SFP PresidencyTwo weeks passed since the Swiss Freedom Party … lexo më shumë »

[SDP] Statement | Presidency Blockade

7 Dita 2,643, 09:20 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSTATEMENT

by the Vice-President of the Social Democratic Party of Switzerland

Presidency BlockadeToday is the 9th day of the Swiss Freedom Party (SFP) … lexo më shumë »

[SG] PEACE GC Invasion of North America

11 Dita 2,628, 08:20 E Publikuar në Switzerland Switzerland Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveThe Swiss Gazette
Press Release #3
30 January 2015 | Day 2628

---

Article topics:

- Change in Membership: Explaining what countries changed the military lexo më shumë »

ATLANTIS - PEACE GC Conflict PART 2

12 Dita 2,614, 05:06 E Publikuar në Switzerland Switzerland Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësThe Swiss Gazette
Press Release #2
16 January 2015 | Day 2614

---

Article topics:

- ATLANTIS Invasion of France: About the Operation French Toast and … lexo më shumë »