Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Come on in, pull up a chair.
Sit down at the 'ol General Store.
Take a load off and relax.
Have a laugh, maybe two.
Catch up on the latest load of bull.
I'll even let ya have a free pickle!

Off I Go!

9 Dita 2,989, 18:58 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hi Kids!

[img]http://imageshack.[/img] … lexo më shumë »

I'll Play For You

12 Dita 2,936, 11:59 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Hi kids!

Just a quick one this … lexo më shumë »

It's Me Again

21 Dita 2,919, 23:39 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Hi kids!

[img]http://imagizer.imageshack.us/a/img840/[/img] … lexo më shumë »

Guess Who?

41 Dita 2,917, 07:25 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Hi kids!

Guess who's eBirthday is … lexo më shumë »

Pew Pew In Papua

14 Dita 2,912, 18:25 E Publikuar në USA USA Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Hi kids!

Here's my warfare analysis for … lexo më shumë »