Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Pretplata na ove novine ne košta ništa, a donosi još manje : )

eRepublik, CO, porezi i eSrbija [strelice off]

148 Dita 2,294, 03:02 E Publikuar në Serbia Serbia Biznes Financiar Biznes Financiar
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »

Star trek - episode Sirius

113 Dita 2,280, 02:21 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://www.dodaj.rs/f/2u/yp/4rPeDLoE/[/img] … lexo më shumë »

When they attack Slovenia together with Croatia

84 Dita 2,263, 15:10 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimevevolunteers?


mcmoox will be there o/

lexo më shumë »

Nešto ipak nije na prodaju

149 Dita 2,259, 09:41 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »

Poland, Croatia and the Frog

54 Dita 2,253, 15:24 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »