Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Pretplata na ove novine ne košta ništa, a donosi još manje : )

"Alexander the Great" can`t into Pakistan!

225 Dita 2,042, 01:54 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveJednog lepog letnjeg dana, "Aca Veliki" je pomislio da bi baš bilo zgodno da pokori mali, … lexo më shumë »

rupa

22 Dita 2,035, 13:15 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

/invite radenko #teslatroopers

lexo më shumë »

Poč`o rat! - Molim? - kažem poč`о rat! - šta? - Počo rat PTM!

71 Dita 2,015, 14:28 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »

Puppet Master

39 Dita 2,004, 14:06 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

Dijaspora

79 Dita 2,000, 13:39 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »