Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Porque todos os texugos merecem um diário...

[MoFA Portugal] Tomada de Posse - Maio'15 [Pt/Eng]

25 Dita 2,724, 17:09 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://imageshack.us/a/[/img]lexo më shumë »

[MoFA] Programa de Embaixadas - Abril 15’

9 Dita 2,697, 14:30 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://imageshack.us/a/[/img]lexo më shumë »

[MoFA] Tomada de posse - Abril 15’ [PT/EN]

11 Dita 2,694, 11:13 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »

[MoFA] Fim de mandato - Março 15’

9 Dita 2,693, 04:10 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »

[MoFA] Balanço final Programa de Embaixadas - Março 15’

17 Dita 2,692, 05:59 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »