Ambienti on/off

[MoFA] Tomada de Posse - Nov'15

7 Dita 2,909, 03:06 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[url=http://www.
lexo më shumë »

[MoFA] Entrevista ao Andre3567 + Fecho de Mandato

11 Dita 2,906, 14:01 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[url=http://www.
lexo më shumë »

[MoFA] Entrevista com Colonel Bruce [PT/EN]

12 Dita 2,898, 15:49 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[url=http://www.
lexo më shumë »

[MoFA] II Relatório das Embaixadas

8 Dita 2,896, 14:04 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[url=http://www.
lexo më shumë »

[MoFA] Entrevista com Nino Stradivarius Victorius + Relatório Embaixadas

10 Dita 2,892, 16:07 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[url=http://www.
lexo më shumë »