Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Portugal MoFA's newspaper.

[MoFA] Entrevista ao Primeiro Ministro da Argentina, gustavo35 [PT/ES]

14 2 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »

[MoFA] 3º Resumo da situação internacional - Março 15’

15 5 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »

[MoFA] Entrevista ao Primeiro Ministro do Irão, I n f 0 r m e r [PT/EN]

34 5 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »

[MoFA] Entrevista ao cidadão Brasileiro, DARTH CLAUDIO

18 7 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »

[MoFA] Entrevista ao MoFA de França, Alexandre Debord [PT/FR]

14 Dita 2,681, 15:51 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://imageshack.[/img]
lexo më shumë »