Ambienti on/off

[Governo Paisana] Vitoria População

20 6 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

[Governo Paisana] NAP Portugal - Espanha

39 Dita 2,834, 09:24 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

[Governo Paisana] Casas de férias a 100PTe (2)

15 Dita 2,830, 04:53 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

[Governo Paisana] Guerra pela América do Sul

8 Dita 2,826, 12:02 E Publikuar në Portugal Portugal Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

[Governo Paisana] Portugal volta à Guerra!

18 Dita 2,825, 10:24 E Publikuar në Portugal Portugal Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve


[img]http://[/img]
lexo më shumë »