Ambienti on/off

[Presidência] Tomada de Posse - jul'15

7 1 orë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

[Ditadura] - Tomada de Posse !

92 Dita 2,759, 08:08 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeBoa tarde caros concidadãos,

Hoje irei esclarecer algumas questões pertinentes que a muitos de vocês tirou o sono a noite passada.

[img]http://i.imgur.com/[/img]
lexo më shumë »

[Presidência] Game Over

35 Dita 2,758, 08:07 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

[ePT] HELP! Military Coup in progress!

87 Dita 2,757, 17:31 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://[/img]
lexo më shumë »

Dep. de Comunicação - 1º Artigo Semanal

13 Dita 2,756, 14:17 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »