Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Alb Live web: 1. kliko http://adf.ly/AUiCe 2. skip ad dhe shiko TV & Sport Live !

Per te gjithe shqiptaret !

95 Dita 2,074, 06:39 Shqipëria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Pershendetje te gjithe ata qe e ndjejne veten shqiptare !

Nuk dua te … lexo më shumë »

Kandidatura ime per Kryetar Partie ne PEA

2 Dita 2,062, 06:15 Shqipëria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Me kete artikull dua te zyrtarizoj kandidaturen time per kryetar te PEA

lexo më shumë »

Kandidatura ime per Parlament

3 Dita 2,004, 12:26 Shqipëria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Sot shpall zyrtarisht kandidaturen time per anetar ne parlamentin shqiptar !
lexo më shumë »

Kandidatura ime per Kryetar Partie

17 Dita 1,995, 09:27 Shqipëria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Sot shpall kandidaturen time per kryetar partie te [url=http://www.erepublik.com/lexo më shumë »

Avatare per antare te Albanian Elite Unit.

7 Dita 1,990, 08:08 Shqipëria Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


Publikuar ne Dita 1,990

Per te gjithe antaret e Albanian Elite Unit … lexo më shumë »