Okolje ON/OFF

2 Години ДЕМОНС - Слики !

85 Dan 1,951, 03:42 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Да не должам многу, ова е за сите кои не дојдоа :D

Ако не е проблем вот + суб, сепак сакам да зберам ММ :)

Сл 1

Сл 2

Сл 3

preberi več »

Кандидатура за претседател II дел [Crash And Burn]

58 Dan 1,811, 10:30 Makedonija (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Драги еМакедонци,

Оваа статија е продолжеток на мојата кандидатура. Првиот дел може да го прочитате овде: http://www.erepublik.com/en/article/-i-crash-and-burn--2148058/1/20

Се надевам дека со оваа статија ќе ви доловам дел од целите и … preberi več »

Кандидатура за претседател I дел [Crash And Burn]

77 Dan 1,806, 14:16 Makedonija (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Најпрво да ви посакам се најдобро на сите кои ќе го прочитате овој вовед во мојата кандидатура и да ви се заблагодарам за посветеното време.

На оваа игра не сум толку долго политички активен колку што се некои од противкандидатите, но тоа воопшто

preberi več »

Амбасадорски Извештај за Германија

4 Dan 1,791, 13:10 Makedonija (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Здраво на сите. Јаско како амбасадор во Германија накратко ќе се обидам да ви ја доближам оваа земја.

Општи Информации:

Главен Град:Ресурси:
Германија има +

preberi več »

Емпириска анализа на монетарниот пазар [MK]

12 Dan 1,722, 16:47 Makedonija (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Пред некое време ја читав статијата на Tritius, па решив да ви ја преведам со дозвола на оригиналниот

preberi več »