Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Се дигна! Сега гордо се вее!

101 Dan 1,916, 06:17 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava




Како што најавив во предходната статија за која заработив фп и имав казна од 3 дена, Ќе се еве! Ќе се дига![/čitaj više »

Паметен сум, Епир не го давам.

13 Dan 1,906, 13:17 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Епир нека не се врати, нека се пука непотребно во востанието, нека не се помага на сојузниците, после сме губеле во дирекната војна.
Причина? Не ни помагале сојузниците.

Чукнете ги шупељките малце.

Многу ми замириса на реалниот свет, на полити

čitaj više »

Прво претцедателско обраќање [Aнти]

14 Dan 1,874, 09:28 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво,

Јас како претцедател на коштаплераната, сакам да ја пренесам ситуацијата во мојата единица и партија после вчерашните избори.
Поради револт бидејќи антиталенат не стана

čitaj više »

Путкин дим[вредноста на златото]

10 Dan 1,850, 19:30 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Дигам иницијатива. Добредојдени се сите кои им е преку долниот од општонаредни интелектуалци кои придонесуваат за оваа игра да ни биде што понервозна.

Се се случи така ненадејно, кога прочитав некој шаут као демек столе ова она убиј ги свии и и ии

čitaj više »

Скопље ем нов, ем 6ти [СЛИКИ]

47 Dan 1,816, 12:23 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Моето присуство требаше да биде сапрајс, меџутим по изгледиве некои љичности мораше да им откријам за да ги мотивирам да бидат присатни.

Вторник.

Букефалус3ти
Крвникот
Емили
Ангела
Тигарот
Манди
Труперка <3
Аранџел Михаил
ДИМЕ

čitaj više »