Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

USA Y U PERV?

16 Dan 1,770, 08:12 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Yesterday you almost burned all my fantasies...
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/[/img]

čitaj više »

Едно перверзно сеќавање

47 Dan 1,769, 14:03 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Амерички другари, сакам да ви се заблагодарам што ме вративте во младоста.Денес се радував исто као во моите средношколски денови...ме направивте радосен исто ко па

čitaj više »

DarkoDimovski1 - полскиот месија

30 Dan 1,767, 14:15 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

пак да го плукате[/čitaj više »

Коштаплерска статија

10 Dan 1,760, 22:11 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Само коштаплер или некое хаотично момче може да ја разбере статијава.

čitaj više »

Проблемот со Шпанија - Министарот

73 Dan 1,758, 12:27 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Музика малце за опуштање пред рокање против шпанките.

Чика Аексил Конг во неговиот мандат вложи се само за да ги ослободиме, а тие сега ќе ни кочат граница со Америка.Март 12та - … čitaj više »