Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Не јајте леб навечер...

15 Dan 2,161, 16:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

...поскап е.

čitaj više »

Небитен член од битна статија на [Министерството за сисхи]

6 Dan 2,042, 16:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Глеам мојов министер не се заангажирал нешо, а и ја исто...па решив да видам како е расположена нацијава околу нашево министерство.

Нашата задача беше, штом почнеме да губиме многу, 10тина дена пред да му заврши мандалото на крстета, да изл

čitaj više »

Voix of Marmaladonia & Слаткар од Македонија [S T R]

14 Dan 2,024, 10:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

п.с. че те скинам. … čitaj više »

Чисто онака

19 Dan 1,970, 08:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Си седам онака и ми стига нова нотификација од кружната порака.Отворам и нормално некоја глупост...и читамКо ми дој

čitaj više »

Охрид 14ти март и бате ване.

27 Dan 1,941, 18:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

појма неам шо да напишам...само слики че стам, утре ваљда ко че стана че ми текнит на нешто.

јбг.вмро


мро


čitaj više »