Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Скопје 14та.

42 Dan 2,220, 14:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Споменик предоко да не се гледат. … čitaj više »

Контра Здраво.

16 Dan 2,219, 03:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Ова статија Контра Здраво ја пишувам зато шо некој си ми дал право.

Челинџот е да соберам повеќе воутови од оваа ретардава, а кој ќе стегне воут?
-Сите кои што си имаат стегна

čitaj više »

Хобан бе, свртле едно.

19 Dan 2,207, 13:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Одиш овде вака... во комјунити и коа ти излегвит порнич...


Коа ќе видам абе стварно порнич


Фала плато за новава промена, барем да се испраз

čitaj više »

еххх до кај стигнав.

7 Dan 2,192, 16:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Кој левел сум?

čitaj više »

Ој министре...

16 Dan 2,170, 03:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

čitaj više »