Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР] Сите МоФа канали во е-Светот

22 1,396 jour, 19:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Се со цел да се олесни работата на идните амбасадори, Министерството за Надворешни Работи на еМакедониј … en savoir plus »

[МНР] Конкурс за Амбасадори + Реформи

31 1,392 jour, 18:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesВеднаш по смената на власта, си поставивме за цел да го направиме Министерството за Надворешни Работи [ … en savoir plus »

[МНР] Работни задачи МКД

55 1,373 jour, 06:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Добар ден Македонијо,

инспириран од лавот наш најубав што единствен излезе со статија која му доликува на нормален разумен човек на која повикува да го правиме тоа што треба да го правиме, без да навреди некој решив колку толку да ве уходам во мом

en savoir plus »

[МНР] Преговорите за мир

53 1,370 jour, 19:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Добра вечер Македонијо,
Денешните обврски ми завршија (Metal Discharge во Битола), така да сега на раат можам да пишам за шок-бомбата што падна во нашето еОпштество.

Значи ќе почнам од почеток, пред неколку дена беше нападнат нашиот главен град и

en savoir plus »

Резултати од конкурсот за амбасадори

8 1,359 jour, 12:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Добра вечер Македонијо.

Дојде времет да се објават резултатите од конкурсот за амбасадори.
Од 29 потребни амбасадори досега се пријавија 19 амбасадори.
За земјите за кои немаше пријавени ќе го продолжам конкурсот се додека не се пријават доволно

en savoir plus »