Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

Отчет за сработеното + последни зборови на некои кои се трудеа за еМакедонија...

49 1,527 jour, 10:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

еМакедонци и еМакедонки
Како што повеќето од вас знаат, ние, Princess Emily и Admiral Trench веќе 4 месеци сме лидери на амбасадорите. Пред тоа, ја извршувавме должноста како амбасадори, и гледајќи го нередот во тој дел на Министерството за Надвореш

en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Официјални ставови на нашата држава + планови

44 1,520 jour, 17:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Почитувани еМакедонци/еМакедонки
Најпрвин би сакале да ви заблагодариме на сите што се боревте до последните … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Завршно обраќање

49 1,507 jour, 14:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани еМакедонци
Прво и основно, би сакал да ви се заблагодарам на сите вас кои ја играте оваа игра, за не … en savoir plus »

[MoFA Macedonia] Holidays' greetings

19 1,502 jour, 08:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
We are just a couple of hours away by the end of the year 2011. But, with every end comes a new beggining. A … en savoir plus »

Macedonia is One but not the only ONE !!!!!

68 1,497 jour, 17:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerreHello Brothers - Hello ONE !!!!


Today Macedonia was in ONE important mission , mission what was in purpose … en savoir plus »