Ambient on/off

Celoteh Orang Gua - Sekedar Info Dari Masa Lalu

93 Day 774, 19:59 Published in Indonesia Indonesia

Tahukah anda? bahwa saya yang membangun system komunikasi berbasis IRC yang saat ini dipake oleh anda semua, yaitu #erepindo dan #erepindo-talk. Pada masa pemerintahan saya, karena saya merasa harus menggunakan berbagai cara untuk bisa mendongkrak

read more »

EMANG SALAH JADI ORANG GUA??? - UPDATE

125 Day 761, 14:50 Published in Indonesia Indonesia

Sorry, to the point aja, gw tadinya gak mau lagi ikut nimbrung dalam politik, tapi kesentil dikit nih...

Departemen Sosial eIndonesia mengeluarkan comment seperti ini:
Megang jabatan gov aja gak ngerti. Makanya jangan jadi manusia goa,

read more »

THE DIFFERENCE BETWEEN EUSA AND EINDONESIA

81 Day 748, 21:33 Published in Indonesia Indonesia

Indonesia vs neutral country eMalaysia who has eden's training field with 28 MPPS

Eden comments:
"Imperialist! no honor! full of sh*t! What a shame! Dirty, and so on and so on", many Eden barking include some other … read more »

[UPDATE]My Advise to Wander Related to Admin Action

40 Day 744, 22:36 Published in Indonesia Indonesia

DELETED...

UPDATE:
Thank you admins for unbanned Wander. Now he might continue his plan for making that novel, hope he still have a spirit to make it :D

read more »

[Indonesian Cave Man] ULTIMATUM TO EDEN

122 Day 720, 20:40 Published in Indonesia Indonesia

Dear my greatest rival of EDEN especially eUSA
Its bored already waiting for your visit in Java, all I can see you guys only boasting with no prove at all.
So, in order to see how good and better you are beside your NATO (No action Talk Only), we

read more »