Ambient on/off

n3m0 2050 : Game of Trust yuk!

317 Day 2,050, 16:13 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Udah lama gak bikin game of trust...
Yuk kita bikin lagi, kali ini stocknya 100 weps Q7 dulu. Cara mainnya simple:

Saya akan donate 100 weps Q7 kepada komentator pertama. Komentator pertama mengambil 5 weps dan donate sisanya semua ke

read more »

Catatan si emon - 2030 - Ketika Lambang Negeri Ini Berganti

107 Day 2,030, 19:05 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Dear Diary,
Saat ini lagi ramai di gagas lambang baru negara ini, well, gw sendiri sih gak pro or kontra, netral-netral saja lah. Sebagai warga yang sudah ikut … read more »

Catatan si emon - E G P

40 Day 2,006, 07:38 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dear Diary,
Ane udah jaraaaang bgt nulis koran or bahkan baca koran, sekalinya baca wih ternyata ada rame2x. Ane cuman mo nulis...

"Sebodoh amat ama motivasi dan omongan orang lain apa, yang penting kalo gw dapet bonusnya, yah gw pake buat EI."

read more »

JELLY ARMY: HELLO TO CHILE - OUR NEW HOME

39 Day 1,877, 20:28 Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Dear All,
For those who dont know about us, we are all part of JELLY ARMYread more »

JELLY ARMY: FAREWELL TO THE PEOPLE OF JELLY LAND

66 Day 1,876, 22:55 Lithuania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


It's hard decision for us, but there is time when we say hello and there is time when we say good bye. And now, that time has come...
Its been … read more »